Machinaal (her)bestraten met de Tigerston

Vollmüller staat achter Tiger-Stone

Vollmüller heeft sinds 2013 de Tiger-Stone bestratingsmachine in eigen beheer. Om meerdere partijen van gemak te voorzien, is besloten de Tigerstone ook per dag, per week of op projectbasis te laten verhuren.

Jarenlange ervaring

Gebr. Vollmüller is een veelzijdig aannemersbedrijf, gespecialiseerd in grondwerk, bestratingen en groenvoorziening. Hiernaast verzorgen wij specialistisch grondwerk onder bestaande woningen voor het herstel van funderingen en het realiseren van kelders. Ook beschikt Gebr. Vollmüller over het procescertificaat BRL SIKB 7000 waarmee landbodemsaneringswerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

Gebr. Vollmüller B.V. heeft de beschikking over een ruime sortering modern materieel. Wij voeren werk uit binnen vrijwel alle disciplines van de civiele techniek. Voor de juiste uitvoering van grootschalige, complexe projecten is de ervaring van Gebr. Vollmüller in zowel civiele techniek als (groot)groenvoorziening een perfecte combinatie. Voor u als opdrachtgever betekent dit dat wij een project in zijn geheel kunnen realiseren, in de lengte, breedte en diepte.

Binnen deze activiteit hebben wij voor een breed scala aan opdrachtgevers variërend van overheden tot particulieren diverse projecten in zowel hoofd- alsmede onderaanneming uitgevoerd. Dit betreft onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Grondwerkzaamheden
  • Rioleringen
  • Bestratingen
  • Beschoeiingen
  • Groenvoorzieningen
  • Tuinaanleg en –onderhoud
  • Grondsaneringen (BRL)

Gebr. Vollmüller

Het bedrijf Gebr. Vollmüller bestaat uit een aantal samenwerkende disciplines. Gezamenlijk heeft het bedrijf ruim 25 medewerkers.

Vollmüller Infra

Vollmüller Infra

Aannemingsbedrijf gespecialiseerd in grondwerk, bestratingen en groen.

Vollmüller Groen

Vollmüller Groen

Hoveniersbedrijf voor tuinaanleg, onderhoud en groenvoorziening.

Vollmüller Verhuur

Vollmüller Verhuur

Verhuur van materieel, uitrustingsstukken, hulpmachines, personeel en ZZP.