Goedkoop bestraten met Tiger-Stone Verhuur

Goedkoop bestraten met Tiger-Stone Verhuur

Tiger-stone huren

Met de komst van de Tiger-stone is het beeld van de stratenmakers totaal veranderd. De Tiger-stone is een zes meter brede machine waarmee u een straat in één keer perfect kunt (her)bestraten. Zo neemt de Tiger-stone een hoop van de lichamelijke belasting van stratenmakers weg doordat bestratingen met de Tiger-stone vrijwel volledig wordt geautomatiseerd.

Een Tiger-stone kan wel tot 6 meter breed (her)bestraten inclusief directe randafwerking. Zodoende is met de Tiger-stone een dagproductie tot wel 300 m² haalbaar!

Kortom, huur vandaag nog een Tiger-stone en voltooi uw (her)bestratingsproject sneller, goedkoper en met minder belasting!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, of huur direct. Klik hier

Tiger-stone huren: flexibel en op maat

Als onderdeel van Gebr. Vollmüller BV verhuurt Tiger-stone Verhuur de Tiger-stone tegen aantrekkelijke prijzen. Met de Tiger-stone legt u met groot gemak een hele straat, inclusief randafwerking, in een patroon naar keuze. De Tiger-stone neemt het arbeidsintensieve gedeelte van de stratenmaker over. Met de juiste uitleg kan iedereen met gemak de Tiger-stone bestratingsmachine leren bedienen.

U kunt de Tiger-stone bestratingsmachine inzetten zoals u dat graag wenst binnen uw project. Zo is het mogelijk om de Tiger-stone per dag te huren, maar ook voor langere termijn. Wij denken graag met u mee en adviseren u graag vrijblijvend over de best passende huur opties binnen uw project.

Tiger-stone huren met of zonder ervaren personeel

Het is zowel mogelijk om alleen de Tiger-stone te huren, als in combinatie met ervaren personeel. U kunt onze collega’s inzetten zoals u dat wilt. Alleen om u in te laten werken, of om de volledige bestrating voor u te verzorgen zodat u er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Tiger-stone huren: de tarieven

De tijd van uren op de knieën stenen leggen is met de Tiger-stone definitief voorbij. Wanneer u kiest voor het huren van een Tiger-stone bestratingsmachine zult u daar beslist geen spijt van krijgen!

De verhuur tarieven zijn als volgt:

  • Huur voor 1 dag: €250,- excl. BTW.
  • Huur voor 1 week: €1.000,- excl. BTW.

De huurprijs is exclusief transport en instructies op één locatie in Nederland. Uiteraard is het mogelijk om de Tiger-stone te huren voor een langere periode , wat u uitkomt. Geeft u de (her)bestrating liever uit handen? Geen probleem, wij voorzien u graag van een totaalpakket voor uw (her)bestrating!

Wanneer u ervoor kiest om ook ervaren professioneel en personeel naast de Tiger-stone in te huren, dan stemmen we dit aan de hand van uw behoeften op maat met u af.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden,
of huur direct. Klik hier

Voordelen van een Tiger-stone huren

Het huren van de Tiger-stone biedt u onder meer de volgende voordelen:

  1. Hoge dagproductie tot wel 300 m² mogelijk (tegenover 80-100 m² met de hand)
  2. Hoge kwaliteit (her)bestrating, inclusief randafwerking
  3. Geen hoge opstartkosten
  4. Korte terugverdientijd
  5. Eenvoudige bediening, desgewenst inclusief professionele ondersteuning