Machinaal bestraten wordt gemakkelijk met de Tigerstone

Machinaal bestraten wordt gemakkelijk met de Tigerstone

Machinaal bestraten wordt gemakkelijk met de Tigerstone

De Tigerstone bestratingsmachine is dé oplossing voor machinaal straten en herbestraten! Met de Tigerstone is handmatig bestraten verleden tijd. Door machinaal bestraten wordt het bestraten goedkoper, makkelijker en sneller.

Een Tigerstone kan tot 6 meter breed machinaal (her)bestraten, inclusief randafwerking. Zodoende is met de Tigerstone een dagproductie tot wel 300 m² haalbaar! Daarmee is machinaal (her)bestraten veel sneller dan de traditionele handmatige methodes.

Kortom, machinale (her)bestrating is de efficiënte oplossing. Huur een Tigerstone en voltooi uw (her)bestratingsproject sneller, goedkoper en met minder belasting!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, of huur direct. Klik hier

Tigerstone verhuur: machinaal bestraten op maat

Gebr. Vollmüller BV is specialist in machinale (her)bestrating en verhuurt zodoende de Tigerstone tegen aantrekkelijke prijzen. De Tigerstone maakt machinaal bestraten gemakkelijk. De machine legt sten in een patroon naar keuze tot 6 meter breed, inclusief directe randafwerking. De Tigerstone kent een eenvoudige bediening waardoor de machine machinaal bestraten eenvoudig maakt.

De Tigerstone is in overleg in te zetten zoals dat bij u past, voor zowel één dag als lange. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en best passende opties.

Tigerstone huren voor machinale bestrating; met of zonder ervaren personeel

U kunt zowel alleen de Tigerstone huren om zelf machinaal te bestraten, maar er ook voor kiezen om de machine in combinatie met ervaren personeel in te huren. Om u goed te laten inwerken, of volledig geen omkijken meer te hebben naar het machinaal (her)bestraten binnen uw project.

Voordelen van machinaal bestraten met een Tigerstone

Het huren van de Tigerstone biedt u onder meer de volgende voordelen:

  1. Dagproductie van wel 300 m² (tegenover 120 m² met de hand)
  2. Hoge kwaliteit machinale (her)bestrating, inclusief randafwerking
  3. Lage opstartkosten
  4. Eenvoudige te bedienen
  5. Geen lichamelijke belasting meer door machinale bestrating